Finest Art Photography
met oog voor details

Op deze pagina vind u  evenementen

 

 

 

Hieronder vindt u diverse activiteiten die de komende tijd plaats zullen vinden. Het betreft hier evenementen, exposities en fototentoonstellingen. Tevens kunt u uw activiteit(en) aan mij doorgegeven via het gastenboek of contactformulier, vervolgens zal ik dan deze activiteit hieronder vermelden.


Expositie: 10 jaar kunstcollectief Vaals |  2 augustus 2019 - 30 augustus 2019

2019 is het jubileumjaar van het kunstcollectief en dit wordt onder andere gevierd met een veelzijdige groepsexpositie in de kruisgangen van Abdij Rolduc (dagelijks gratis te bezichtigen).

In 2009 werd het kunstcollectief Vaals na een eerste aanloopperiode, opgericht. Het Kunstcollectief is gestart door een kleine groep leden en hun achterban, kent inmiddels 18 actieve leden uit Vaals en omgeving (Zuid Limburg en Aken).  Leden ontmoeten zich regelmatig ontmoeten en exposeren individueel en in groepsverband.

Leden van het kunstcollectief zijn actief binnen verschillende disciplines van de kunst. Naast tekenen & schilderen kennen we ook grafisch werk, fotografie en beeldhouwen.

Voor meer informatie over het kunstcollectief Vaals en de activiteiten en het werk van haar leden bezoek de website van het kunstcollectief Vaals >>>>   

Gastenboek

ben kapteijns
01-02-17 16:35:30
Beste John,
Je hebt boeiende foto's op je website staan, ze zijn mooi van kwaliteit en intensiteit. Ben Kapteijns.

 


 

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info