Finest Art Photography
met oog voor details

Fotoshoots modellen


Regelmatig ben ik op zoek naar nieuwe mensen om mooie fotoshoots mee te maken. Wil jij ook eens een leuke fotoshoot van jezelf laten maken, of vindt je het interessant om eens een keertje te ervaren hoe het is om voor de camera te staan dan kun je vrijblijvend informatie opvragen en/of je aanmelden via het contactformulier!

Deze fotoshoots worden door mij op zeer uitéénlopende locaties gemaakt. Hierbij gebruik ik de prachtige natuurlijke omgeving van ons mooie Zuid-Limburgse landschap, maar ook tal van mooie grensoverschrijdende locaties in België en Duitsland te denken aan de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. In gezamenlijk overleg maak ik ook vele foto's op zogeheten Urban/urbex locaties.....leeg staande gebouwen en verlaten plekken!

In enkele gevallen kom ik een model tegen waarbij een uitwerking van een bepaald concept te spraken komt. Ik bied dan vervolgens het betreffende model een extra shoot aan om dit concept samen uit te werken, waarbij de mogelijk aanwezig is dat deze foto wordt meegenomen in één van mijn volgende exposities!


BOEKINGEN: via het contactformulier, deze mensen gingen je al voor!!!


  • Tijdsduur van een fotoshoot (afhankelijk van de locatie) is tussen de 1,5 en 2 uur!
Kaart
Opbellen
E-mail
Info