Finest Art Photography
met oog voor details

Welkom op mijn website!

Finest Art Photography.......Opgericht in april 2015 door Kunstfotograaf John van Diepen. Destijds op negenjarige leeftijd op stap gegaan met mijn eerste Polaroid camera, wat in die tijd begin jaren '70 een hele ervaring was. Na jarenlang in het analoge tijdperk vele foto's en dia's gemaakt te hebben als amateur- hobbyfotograaf, heb ik me later gefocust op kermisfotografie met de nieuwe digitale technieken wat doorgegaan is naar straatfotografie waaruit ik de richting van de Kunstfotografie ben ingeslagen.

 

Finest Art Photography heeft tot doel om van haar foto's iets bijzonder te maken, met oog voor details wordt er vanuit een ander perspectief door de cameralens gekeken waarbij ik diverse objecten zo mooi mogelijk in beeld wil brengen. Hierbij plaats ik bepaalde composities in een natuurlijke belichting en probeer ik mijn foto's zo realistisch mogelijk en op een kunstzinnige manier in beeld te brengen.

Als eigenaar van Finest Art Photography, verwelkom ik jullie op mijn website met veel kijkplezier!


Hieronder zien jullie een compilatie aan verscheidenheid van mijn foto's, die ik heb samengebracht in een digitaal boekwerk. Voor het afspelen van deze diavoorstelling in boekvorm heeft u Flash Player nodig!


 Copyright:

 Alle foto's van Finest Art Photography zijn auteursrechtelijk beschermd.


 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

23271
Kaart
Opbellen
E-mail
Info